modern-agile-webinaari-tammikuu-2019-vain-otsikko

Katso webinaari on-demandina täyttämällä lomake alla. 

Kun ketterät menetelmät ja erilaiset viitemallit ovat olleet pitkään käytössä organisaatiossa, saattavat ne alkaa elää omaa elämäänsä eri tiimeissä ja jalkatuessaan yhä uusiin projekteihin. Ketterän toimintamallin vuosien painolastia saattavat lisäksi lisätä esimerkiksi epäselvyydet yhteisistä käsitteistä ja parhaista toimintatavoista, ja menetelmään liittyvät käytännöt ovat saattaneet ajan myötä muuttua käyttäjälleen sisällöltään merkityksettömäksi byrokratiaksi. 

Modern Agile tarjoaa joustavan, yksinkertaisen ja käytännönläheisen viitekehyksen, kun organisaation ketterät menetelmät kaipaavat päivitystä. Sen neljän periaatteen kautta päästään mutkattomasti käsiksi työtapojen haasteisiin sekä siihen, mikä työssä oikeasti tuottaa arvoa. Webinaari tarjoaa innoitusta myös, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta ketterästä kehittämisestä – Modern Agile on helposti lähestyttävä tapa siirtyä perinteisestä kehitysmallista ketterään tekemiseen. 

Webinaarissa Codenton menetelmäkonsultit Karoliina Luoto ja Antti Horelli käyvät läpi Modern Agile -periaatteita ja niiden tarjoamia mahdollisuuksia organisaation menetelmien tehostamiseen ja päivittämiseen.

 

Katso webinaari täyttämällä lomake