INFO

Asiakas

Asiakas
Holvi

Tiimin koko

Tiimin koko
2 kehittäjää

Kesto

Kesto
Jatkuva

Teknologiat

Teknologiat
Python, Django

TIIMIN JÄSENET

Leo Honkanen

Leo Honkanen

Ohjelmistoarkkitehti

Tuukka Tolvanen

Tuukka Tolvanen

Ohjelmistoarkkitehti

Holvi tuottaa talouden hallinnan palveluita mikro- ja pienyrittäjille sekä free-lancereille. Holvin digitaalisilla työkaluilla yrittäjä voi pyörittää kassavirtoja ja taloutta yhden palvelun kautta. Yritys toimii EU:n markkinalla, ja pääkonttori sijaitsee Helsingin Kalliossa, jossa myös suurin osa yrityksen kehitystyöstä tehdään.

Codenton ja Holvin yhteistyö on kestänyt jo useamman vuoden ajan. Codenton ohjelmistokehittäjät kehittävät yhdessä holvilaisten kanssa palveluun uusia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia, ja parantavat jo olemassa olevia järjestelmän osia.


Osaavia devaajia tarpeeseen

“Codenton kautta haettiin lisätyövoimaa, kun huomasimme, ettemme saa palkattua riittävästi kehittäjiä tarpeeksi nopeassa ajassa. Haluamme myös pitää meidän kehityksestä suurimman osan inhousena, ja halusimme pari henkilöä meidän inhouse-tiimiin, jotta he voisivat olla siellä tukena sen aikaa, kunnes palkkaamme lisää osaajia”, Holvin Business Lead Oskar Frankenhaeuser kertoo Codenton kanssa tehdystä yhteistyöstä.

Ohjelmistokehityksen osaajista käydään kuitenkin kovaa kisaa, ja kasvuyritykseen on hankala löytää uusia työntekijöitä sitä mukaan kuin tarvetta olisi. Teknologian osaava kumppani on silloin tarpeen.
“Nyt me palkkaamme koko ajan lisää, mutta codentolaiset jäävät meille siitä huolimatta, koska kasvutarve on niin kova”, Frankenhaeuser jatkaa.

“Yksi Codenton eduista oli se, että kun käytämme täällä teknologioina Pythonia ja Djangoa, heillä oli siihen osaajia. Osaaminen on kyllä kasvussa, mutta heitä ei hirveästi ole. Kaikilla palveluntarjoajilla ei löydy tekijöitä, jotka olisivat tottuneet tähän tech-stäkkiin, joka meillä on.”

 

Merkittävät integraatiot innostavat

Holvin jatkuvassa projektissa tehdään töitä paitsi devaustiimin, myös lukuisien kumppaneiden kanssa, sillä Holvin palveluun liittyy esimerkiksi maksuvälityksiä ja -ratkaisuja.

“Mielenkiintoisinta Holvin projektissa on nimenomaan ollut merkittävien integraatioiden suunnittelu ja läpivienti. Kun tyhjältä pöydältä miettimään, että mitä tähän tarvitaan, mitkä ovat minimivaatimukset, mitä tehdään nyt ja mitä olisi kiva joskus myöhemmin tehdä, pääsee liikkeelle suht vaivattomasti, mutta ei suljeta ovia jatkokehitykseltä”, ohjelmistoarkkitehti Leo Honkanen Codentolta kertoo.

“Ei-tekniseltä kannalta katsottuna, on kiva tehdä töitä tuotteen kanssa, joka on ulkona ja oikeat ihmiset käyttävät sitä”, Codenton ohjelmistoarkkitehti Tuukka Tolvanen pohtii.

 

Kuin omat työntekijät

Codenton konsultit ovat tippuneet kymmeniä henkiä käsittävään devaustiimiin mukavasti.
“Holvin porukka on ollut kiva, kansainvälinen jengi, kun ollaan isommilla Euroopan markkinoilla,” Tuukka kertoo

“Holvilla on hyvä ilmapiiri, ja työn organisoinnista tulee sellainen fiilis, että asioita ei tehdä vain tekemisen vuoksi, vaan koska tiedetään että niistä on hyötyä”, Leo kertoo.

“Codentolaiset ovat kyllä täällä meillä kuin omat työntekijät, heillä on samat hupparit kuin meilläkin, käyvät meidän juhlissa ja osallistuva koko toimintaan ihan niin kuin omat työntekijät. Meillä on ollut kaikinpuolin aika helppo suhde pyörittää, silloin on aika mukava tehdä töitä yhdessä. Toinen ei siinä edes tunnu palveluntarjoajalta, hän on ihan kuin kuka tahansa muu talon sisällä”, Oskar Frankenhaeuser toteaa.