Codento

 

Codento on ohjelmistokehityksen ja menetelmäkonsultoinnin kokenut ja ketterä kumppani tuotekehitykselle, tietohallinnolle ja liiketoiminnalle. Autamme yrityksesi ohjelmistokokonaisuuksien kehittämisessä modernein työkaluin ja menetelmin. Joukostamme löydät myös huippuosaajat haastaviin muutos- ja kehitysprojekteihin sekä työyhteisöjen ja tiimien työtapa- ja muutosvalmennuksiin.
 
Codento tarjoaa valintasi mukaan tilanteeseen sopivan projekti- tai jatkuvan kehityksen palvelumallin. Meiltä saat tehokkaan ja ammattitaitoisen suunnittelun sekä toteutuksen kokonais- tai osatoimittajana. Osaamisemme ydin on ohjelmistoarkkitehtuureissa, avoimen lähdekoodin teknologioissa sekä DevOps- ja pilvialustoilla. Menetelmissä nojaamme Leaniin, Modern Agileen sekä Sosiokratia 3.0:aan.
 
Codento on perustettu vuonna 2005. Noin 40 ammattilaisen toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Codento on itseohjautuvan kulttuurin edelläkävijä, jossa tunnelmalla ja merkityksellä on aina etusija ja jonka asiakkaat ovat säännöllisesti palveluihimme erittäin tyytyväisiä.

Katso keitä olemme
  Codenton arvot
  Yhteystiedot

Sosiokratia 3.0 tuo välineet itseohjautuvuuteen ja yhteiseen päätöksentekoon

Ota yhteyttä