Antti Rauramo

Antti Rauramo

OHJELMISTOARKKITEHTI

JavaScript, Java, XML, XSL-FO, CSS, HTML, C#, GraphQL, tietokannat, rakenteinen dokumentaatio, tuotekehitys

Antti Rauramo on fullstack-ohjelmistoarkkitehti, jolla on yli 20 vuoden kokemus erilaisista projekteista sekä yksityisen että julkisen puolen organisaatioissa. Työssä Anttia pitävät kiinni erityisesti uuden oppiminen sekä merkitykselliset ja mielekkäät projektit, mukavien työkavereiden ohella. Työhyvinvointi ja yhteisön toimivuus ovat Antille tärkeitä asioita, ja hän on erityisesti kiinnostunut kitkan poistosta, niin työyhteisössä ja projekteissa kuin teknisellä, käyttäjäkokemuksen tasolla.

Parhaiten Antti viihtyy roolissa, jossa on mahdollisuus saada laajakuva asiakkaan järjestelmiin. Antti kokeilee, toteuttaa ja testaa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, pitkän suunnitteluprosessin sijaan. Hänessä yhdistyy ratkaisuhakuisuus, tekninen osaaminen ja käytännön realismi.

Antti on mielellään pitkäjänteisesti mukana asiakkaan polulla ja hän haluaa pureutua asiakkaan tilanteeseen perin pohjin ymmärtääkseen kokonaisuuden ja tarpeet. Näin hän pystyy auttamaan kaikkia käyttäjiä, niin tilaajaa kuin loppukäyttäjiäkin.

Vapaa-ajalla Antti viihtyy kolmilapsisen perheensä ja Nemo-koiran kanssa. Vanhan kotitalon lisäksi elämää täyttävät myös musiikin soittaminen ja biisien tekeminen, koskettimien takaa.