Hannes Alarotu

Hannes Alarotu

OHJELMISTOKEHITTÄJÄ

Java, Spring Boot, JavaScript, SQL

Hannes on päätynyt ohjelmistokehittäjäksi jo nuorena aloitetun ohjelmointiharrastuksen ja diplomi-insinööriopinnoissa suoritettujen sivuaineopintojen kautta. Opinnoissaan hän keskittyi teknilliseen fysiikkaan ja aloitti työuransa ydinenergiaturvallisuuden parissa. Muutaman vuoden jälkeen Hannes kuitenkin kaipasi ohjelmistokehityksen pariin ja siirtyi työskentelemään IT-alalle.

Hannes arvostaa työskentelyä monitaitoisessa ympäristössä, jossa on mahdollisuus oppia koko ajan uutta ja syventää osaamistaan. Työntekijää arvostava yhteisö ja päämäärän merkityksellisyys tekevät projekteista kiinnostavia. Työtehtävistä Hannekselle sopii hyvin backend-kehitys, mutta myös selainpohjaisten käyttöliittymien toteutus onnistuu.

Codentossa Hannes arvostaa yhteisöllisyyttä, jossa ihmiset tuntevat toistensa nimet ja asiat käsitellään rehellisesti ja avoimesti. Vastuuta asioista saa ottaa kuka tahansa ja itseään voi haastaa tekemään omien työtehtävien lisäksi mitä tahansa Codentoa hyödyttävää.

Vapaa-ajallaan Hannes harrastaa juoksua. Hänellä on tavoitteenaan juosta joka vuosi ainakin yksi maraton. Lisäksi Hannes käyttää aikaansa juoksuvalmennukseen ja urheiluseuratoimintaan.