Heidi Saarinen

Heidi Saarinen

SALES MANAGER

Asiakkuuksien hallinta, ratkaisumyynti

Heidin tie IT-alan myyntitehtäviin on kulkenut pitkän tien, sillä hän on työskennellyt asiakaspalvelussa ja myyntityössä jo lukioajoista lähtien. Yritysmyynnin parissa työskentelyn Heidi aloitti rahoitusalalla, mistä hän suuntasi lapsuuden unelmatyöhönsä lentoyhtiöön. Kuuden vuoden aikana Pohjoismaat tulivat tutuksi, sillä työpaikka globaalissa myyntiorganisaatiossa kuljetti häntä asiakaskäynneillä aina Trondheimistä Kuopioon ja Kööpenhaminasta Kittilään. Matkailualan nopea digitalisoituminen herätti kiinnostuksen teknologian tarjoamiin ratkaisuihin ja siihen, miten asiakkaiden liiketoimintaa voi kehittää ja kasvattaa IT-ratkaisujen avulla. Halu nähdä “yhteiskunnan konepellin” alle ja auttaa yrityksiä kasvamaan vauhditti lopulta siirtymistä uudelle alalle.

Myyjänä Heidi haluaa olla aidosti asiakaskeskeinen ja helposti lähestyttävä linkki yrityksen ja Codenton välillä. Parhaita hetkiä työssä ovat ne, kun asiakkaan kanssa löytyy yhteinen sävel ja lopputuloksena on onnistunut ja laadukas projekti. Tärkeää on löytää jokaiselle konsultille sopiva ja kiinnostava projekti, joten läheinen yhteistyö kehittäjien ja menetelmäkonsulttien kanssa on keskeinen osa myyntipäällikön työtä.

Vapaa-ajalla vauhdista ja ulkoilmaelämästä pitävä Heidi harrastaa kilpapyöräilyä ja liikkuu luonnossa maastopyörällä tai lumilaudalla.