Ilari Nieminen

Ilari Nieminen

OHJELMISTOKEHITTÄJÄ

React, Java, Node, Python, Ryby on Rails, backend, frontend

Ilari koodaa asiakasprojekteissa sekä fronttia että bäkkiä. Codentolle hänet toi sujuva rekryprosessi. Marikoiden kanssa jutellessa tuli hyvä fiilis siitä, että täällä on hyviä tyyppejä töissä. Toimistolla onkin ollut tosi kivaa, rentoa ja viihtyisää. Codentolla on hyvä yhteishenki ja tosi mukavaa porukkaa.

Ennen Codentoa Ilari työskenteli finanssialan it-ratkaisuja tarjoavassa yrityksessä. Ilarin unelmaprojekti olisi sellainen, jossa pääsisi kehittämään jotain uutta aivan alusta alkaen moderneja teknologioita hyödyntäen. Bäkkäripuolella Ilari tykkää erityisesti Ruby on Railsista. Tällä hetkellä esimerkiksi Nodea hypetetään enemmän, mutta Rubyllekin löytyy oma paikkansa, Ilari sanoo.

Vapaa-aikaa Ilari viettää musiikin, kavereiden ja mökkeilyn parissa. Kitaraa Ilari on soittanut jo pidempään, pianon soiton hän aloitti tänä vuonna. Tällä hetkellä pianonsoitto on Ukko Nooa -tasoa – vuoden päästä soivat varmasti jo muutkin biisit. Sopivan 1,5 tunnin ajomatkan päässä Ilarilla on mökki, jossa parasta on saunominen ja luonnon ääressä hengaaminen. Mökillä parasta on se, ettei siellä tarvitse tehdä mitään. Ja se riittää.