Karoliina Luoto

Karoliina Luoto

JOHTAVA KONSULTTI, MUUTOSFASILITAATTORI, VALMENTAJA (ÄITIYSVAPAALLA)

Lean- ja ketterä kulttuuri, Teal, tuoteomistajuus, IT-hankkeiden johtaminen

Karoliina Luoto on valmentaja ja konsultti, jonka sydän sykkii menestyksekkään kehityksen johtamiselle, ihmislähtöisille työtavoille ja tuoteomistamiselle. Modern Agile, Lean, Teal, Scrum ja skaalatut menetelmät ovat käteviä työkaluja, mutta oikeasti parantamisen ytimessä on Karoliinan mielestä sujuva yhteistyön arki ja parempi asiakkaalle tuotettava arvo.

Karoliina vastasi myös Codenton kulttuurinmuutoksesta hajautettuun päätöksentekoon, jossa sovelletaan Sociocracy 3.0-menetelmää.

Karoliina fasilitoi ja puhuu ympäri Eurooppaa, viime aikoina mm. Prosessi- ja Projektipäivillä, Social Tools -konferenssissa sekä Scan Agile -seminaareissa. Menetelmäkehitys on Karoliinan sydäntä lähellä, ja niinpä hän puuhaa mm. menetelmäkäännösten ja eri menetelmien valmennusleirien kimpussa.

Karolla on takanaan pitkä polku sähköisten palveluiden kehittämisessä. Erityisesti konseptit ja käyttökokemus ovat koluttuja aiheita eri rooleissa digitaalisen viestinnän ja kehittämisen tehtävissä. Karoliina on myös tottunut fasilitaattori verkkotyöpajoista valtakunnallisiin strategiaprosesseihin. Vapaa-ajalla voit törmätä Karoon Buusti-onnistumiskerhon yhteydessä, vuorilla vapaalaskuhommissa tai metsässä maastopyörän selässä.