Markus Linnalampi

Markus Linnalampi

OHJELMISTOKEHITTÄJÄ

Linux, Python, SQL, Devops, tietokannat

Markus Linnalampi aloitti yhteisen taipaleen Linuxin kanssa jo 14 vuoden kypsässä iässä ja matka jatkuu edelleen. Matkan varrella kokemusta on kertynyt niin tietokannoista kuin moderneista DevOps-työkaluistakin. Koodatessa vahvimmiksi kieliksi voinee tällä hetkellä laskea Pythonin, C++:n ja C:n, mutta tällä saralla on myös suuri kiinnostus oppia lisää.

Opintoja Markus on tehnyt Aalto yliopistossa melkein diplomi-insinöörin verran, aihepiirien vaihdellessa säätötekniikasta ja robotiikasta aina algoritmien tehokkuusanalyysiin. Työhistoriaa Markuksella on järjestelmäasiantuntijana, titteli jonka alle mahtuu vaikka mitä.

Codentolle Markuksen toi mielenkiintoinen työkulttuuri ja mahdollisuus hyvin monipuoliseen työnkuvaan. Tulevaisuudessa Markus haluaa laajentaa repertuaariaan entisestään, syventää oppimistaan ja matkalla kirjoittaa muutaman ovelan SQL-kyselyn. Ja ehkä paketoida jossain välissä DI -tutkinnon valmiiksi.

Vapaa-ajalla Markus kehittää fyysistä hyvinvointia treenaamalla Hokutoryu Jujutsua, henkistä taas esimerkiksi nauttimalla hyvästä musiikista ja hyvästä oluesta.