Miika Kuha

Miika Kuha

LEAN-KONSULTTI

Codenton sisäinen Lean-champion, Lean-konsultti

Miika Kuha suhtautuu parannuksiin intohimoisesti. Hänellä on ollut useita globaaleja johtaja- ja operatiivisia rooleja globaaleissa yhtiöissä. Sekä näissä rooleissa että niiden lisäksi organisaation sisäisenä konsulttina ja muutosagenttina hän on tehnyt laajan kirjon erilaisia parannusprojekteja yhtiöiden keiskeisimpiin liiketoimintaprosesseihin.

Olipa kyse johtoryhmästä tai tehtaan lattialla tapahtuvasta työstä, Miikalla on hyvin käytännönläheinen ote löytää nykyisen toiminnan todellinen tila. Miika on tehnyt parannushankkeita tai pitänyt esityksiä aiheesta mm. Manauksessa, Hanoissa, Pekingissä, Dallasissa, Reynosassa, Komaromissa, Lontoossa, Berliinissä, Pietarissa, Salossa ja Espoossa.

Niiden henkilöiden osallistuttaminen ja sitouttaminen jotka voivat muuttaa status quon on tehokas tapa varmistaa, että muutos tapahtuu ja todellinen omistajuus uudesta tavasta toimia on pysyvä.

Koulutus ja valmennus yksilöstä organisaatioihin on yksi työkaluista, joita Miika on tottunut käyttämään muutosten ajamisessa.

Miika asuu kolmilapsisen perheensä kanssa Helsingin ekologisessa Viikissä. Harrastuspohjalta hän kirjoittaa Java- ja VBA-skriptausta. Liikunnallisemmalla puolella hän harrastaa lenkkeilyä, snorkkelisukellusta, melontaa ja purjehdusta. Miikalla on teollisen muotoilijan koulutus, joka pintautuu erilaisten esineiden ja laitteiden rakenteluna.