Miili Halkka

Miili Halkka

OHJELMISTOKEHITTÄJÄ (ÄITIYSVAPAALLA)

Scala, Python, JavaScript, C, Java, frontend

Miili Halkka on opintojensa loppusuoralla oleva tietotekniikan kandidaatti Aalto-yliopistolla. Hänen vahvinta osaamisaluettaan ovat Scala, Python ja JavaScript, joiden lisäksi Miilillä on jonkin verran osaamista myös C- ja Java -kielistä. Hänellä on myös lähes kymmenen vuoden kokemus WordPress-verkkosivujen ylläpidosta.

Codentolla Miili on ollut töissä projektiluonteisesti. Hän analysoi dataa ja koosti tuloksia vuoden 2017 lean-selvitykseen. Hän on myös ollut ohjelmistokehittäjänä Aalto-yliopiston kurssina alkaneessa Portfolio visualizer -projektissa alusta alkaen.

Miilin osaamisprofiili on tällä hetkellä frontend-painotteinen. Hänen tavoitteenaan on jatkaa näiden taitojensa kehittämistä edelleen. Tulevaisuudessa Miili haluaisi kehittyä enemmän fullstack-suuntaan. Miili päätyi Codentolle opiskelijamyönteisen ilmapiirin ja osaavien mentorien ansiosta.

Vapaa-ajallaan Miili harrastaa lukemista ja käsitöitä. Monen codentolaisen lailla myös Miili on innostunut pyöräilystä, ja pyöräilee mielellään etenkin työmatkat.