Mikko Kautto

Mikko Kautto

OHJELMISTOARKKITEHTI

Java & Spring Framework, JavaScript, Node ja muut modernit web-teknologiat, tietokannat, Linux

Mikko Kautto on paluumuuttaja Codentolla, sillä nykyinen työrupeama kettulaumassa on jo järjestyksessään toinen. Mikko on opiskellut tietojenkäsittelytiedettä Helsingin yliopistolla. Hän teki jo opiskeluaikana it-lähituki- ja ylläpitotöitä, ja pian hänet nykäistiin myös koodauksen pariin. Sen jälkeen Mikko on tehnyt enemmän tai vähemmän työkseen nimenomaan ohjelmistokehitystä. Aluksi hän toimi koodarina, mutta myöhemmin hän on tehnyt myös töitä tuoteomistajan ja projektipäällikön rooleissa.

Mikko on ohjelmistokehityksen moniosaaja, ja tykkää tehdä melko kaikkea alaan liittyvää. Monipuoliset työtehtävät ja maiseman vaihtuminen tasaisin väliajoin sekä uudet ihmiset ja uusien ihmisten kanssa töiden tekeminen saavat Mikon viihtymään konsultin työssä hyvin. Projekteissa tärkeää hänelle on tiimityö ja sen sujuminen parhaalla mahdollisella tavalla.

Vapaa-ajallaan Mikko sekä kasailee polkupyöriä että pyöräilee niillä, ja liikkuu muutenkin paljon luonnossa. Lisäksi hän harrastaa syntetisaattoreita ja niiden soittelua.