Teemu Mykkänen

Teemu Mykkänen

TALOUSPÄÄLLIKKÖ

Taloushallinto, laskutus

Talouspäällikkömme Teemu vastaa taloushallinnon juoksevista asioista, myynti- ja ostolaskutuksesta, budjetoinnista ja kassavirran seuraamisesta. Ennen Codentoa Teemu työskenteli tilitoimistossa kirjanpitäjänä ja tiiminvetäjänä. Työtehtäviin kuuluivat muun muassa asiakasyritysten reskontran pyörittäminen, tilinpäätösten tekeminen sekä taloushallinnon toimintamallien kehittäminen yhdessä asiakkaiden kanssa. Monipuolisesti erilaisia taloushommia siis.

Codentolle Teemun houkutti työpaikkailmoitus, joka oli kirjoitettu niin positiiviseen sävyyn, että siihen oli pakko tarttua. Codentolla on ollut tosi viihtyisää. Täällä ei tarvitse turhaan pönöttää vaan toimistolla on rento ja hyväntuulinen meno. Codento tarjoaa sopivassa suhteessa vapautta ja vaikutusmahdollisuuksia, Teemu tiivistää.

Vapaa-ajalla Teemun löytää valmentamasta junnufutista tai pelaamassa höntsäsählyä. Kotona kolme lasta ja vaimon lapinkoiraharrastus pitävät huolta siitä, ettei vapaa-ajan käyttöhaasteita ole. Ehkä joskus tulevaisuudessa Teemu vie sählyn pelaamisen nextille levelille ja alkaa pelaamaan divarissa. Hyviä tulevaisuuden visioita!