Tuomas Manninen

Tuomas Manninen

OHJELMISTOKEHITTÄJÄ

Python, Java, Linux, SQL, tietokannat, Agile, looginen ongelmanratkaisu, backend

Ohjelmistokehittäjämme Tuomas on kulkenut Codentolle jo muutaman vuoden ajan. Hän on koulutukseltaan matemaatikko ja teki väitöskirjaa Itä-Suomen yliopistossa. Tuomas innostui myös ohjelmoinnin kursseista yliopistolla ja päätyikin kiinnostuksensa myötä isoon konsulttifirmaan ohjelmistokehittäjäksi.

Codentosta Tuomas kuuli työkaveriltaan, josta oli hiljattain tullut codentolainen. Meno kuulosti hyvältä. Täällä on hyvä juniori-seniori-suhde, eli kokeneita opastajia löytyy ja töitä pääsee tekemään vahvojen osaajien kanssa, Tuomas kuvailee. Tällä hetkellä hän koodaa enimmäkseen bäkkiä ja opettelee fronttia. Codentolla pääseekin kivasti kehittymään omien kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Kun Tuomas sulkee työkoneen, hän pelaa GPS:ään perustuvia pelejä, käy leffoissa ja tapaa kavereita. GPS:ään perustuvat pelit, kuten Pokémon GO ja Ingress, ovat loistavia liikuttajia. Niitä pelaamalla tulee huomaamatta ulkoiltua useamman tunnin ajan. Leffoista ykkösiä ovat supersankarielokuvat sekä kaikki Kubrickin ja Miyazakin teokset.