Valtteri Lilja

Valtteri Lilja

OHJELMISTOKEHITTÄJÄ

JavaScript, Java, React, Node

Valtteri Liljan tie ohjelmistokehittäjäksi on kulkenut hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon kautta, josta hänellä on aiempi tutkinto. Ohjelmointiopinnot alkoivat 2013 ja nyt Valtteri on myös hiljattain Metropoliasta valmistunut tietotekniikan insinööri. Valtteri on pääasiassa tehnyt webkehitystä, ja erityisesti JavaScript on hänen sydäntään lähellä.

Koodauksessa Valtteria viehättää oman kädenjäljen näkeminen, arkea parantavien äppien tekeminen sekä uuden oppiminen. Vaikka never say never, hän ei usko suorittavansa lähiaikoina uusia tutkintoja – oppiminen on kuitenkin siitä huolimatta hänelle jokapäiväinen, jatkuva prosessi.

Valtterin vapaa-ajan harrastuksiin on kuulunut jo usean vuoden ajan poolbiljardin pelaaminen ja frisbeegolf. Niiden väliin mahtuu satunnaista kuntoilua lenkkeilystä boulderointiin. Videopelejä Valtteri pelaa myös silloin tällöin, mutta hän on huomannut viime aikoina käyttävänsä vapaa-aikaansa paljon enemmän uusien teknologioiden ja ohjelmoinnin opiskelun parissa.