Prosessimme

Me uskomme, että palvelemme sinua parhaiten ja tuloksekkaimmin jakamalla kanssasi tietoa ja kokemuksia, sekä parantamalla palveluitamme ja asiakaskokemustasi jatkuvan kehityksen ja palautteen kautta.

 

Prosessi

Palvelut

TEETÄ OHJELMISTO

TEETÄ OHJELMISTO

Ohjelmisto- ja verkkopalveluratkaisuja tilanteeseen parhaiten sopivalla teknologialla sekä ketterä ja sitoutunut kehitystiimi käyttöösi päivähintaan. Tietoturvallista koodia, jonka kaikki oikeudet jäävät sinulle.

PARANNA TYÖTAPAASI

PARANNA TYÖTAPAASI

Lean, Scrum, Kanban, Modern Agile, Sosiokratia, itseohjautuvuus – ketterien menetelmien ja työtapojen konsultointi ja valmennukset kaiken kokoisille tiimeille ja organisaatioille.

ARKKITEHTUURIASI

TEHOSTA IT-ARKKITEHTUURIASI

Ketterään ja sujuvaan liiketoimintaan parhaiten sopivien järjestelmäratkaisujen konsultointi, järjestelmä- ja IT-arkkitehtuurit, järjestelmäauditoinnit ja tietoturvalliset teknologiat organisaatiollesi.

Kumppanuudet

Olemme Amazon Web Services- ja Eucalyptus-pilvipartneri.

Olemme myös teknisen IT-konsultoinnin Hansel-puitesopimustoimittaja alueilla A (Projektinhallinta- ja integraattoripalvelut), B (Määrittely- ja arkkitehtuuripalvelut) ja F (Tietoturvallisuus, auditoinnit ja varautuminen).

Lisäksi meillä on seuraavat puitesopimukset:
– Helsingin yliopisto: Ketterän ohjelmistokehityksen puitesopimus 2013-2017
– Aalto-korkeakoulu: Ketterän ohjelmistokehityksen puitesopimus 2015-2019
– Maa- ja metsätalousministeriö: Ohjelmointipalvelut 2015-2019
– Opetushallitus: Sovelluskehityspalvelut 2014-2016
– CSC – Tieteen tietotekniikan keskus: A / Hanke- ja projektipalvelut

Ota yhteyttä