Tukea

Tukea ja apua organisaation kehitykseen

Organisaatiot ja työyhteisöt elävät teknologisessa murroksessa ja liiketoimintaympäristöjen muutoksessa. Organisaation kehityksen pitää vastata tähän muutokseen. Lean, Scrum, Kanban, Kaizen, Modern Agile, Sosiokratia 3.0 – menetelmät fokusoivat oleelliseen, tuovat ennakoitavuutta ja auttavat kommunikoinnissa ja uusien toimintatapojen käyttöönotossa. Codentolta saat kokonaisvaltaisen kehityksen tuen: ketteriin menetelmiin perehtyneet ohjelmistokehittäjät, menetelmäkonsultoinnin ja parhaat teknologiset ratkaisut ketterän tekemisen tueksi.

Kokeneiden

Kokeneiden konsulttien sparraama muutos

Uusien työtapojen ja prosessien löytäminen ja kestävä käyttöönotto eivät ole helppoja tehtäviä. Codenton menetelmäasiantuntijat auttavat organisaatiotasi muodostamaan parhaat työtavat ja rakentamaan niitä tukevat teknologiset ratkaisut, sekä löytämään työyhteisön ja sen jäsenten todellisen potentiaalin ja muutoskyvykkyyden. Tuemme tiimejäsi ja organisaatiosi avainhenkilöitä matkalla kohti laadukasta ja onnistunutta kehitysprojektia!

Ketterät

Ketterät menetelmät ja räätälöidyt viitemallit

Ketterän menetelmän käyttöönotto ei tarkoita yhä uusien käytänteiden omaksumista, vaan työtavat voidaan räätälöidä joustavasti kunkin organisaation ja projektin tarpeisiin. Tarjoamme helposti lähestyttävän ja joustavan viitekehyksen niin kangistuneiden ketteryysmallien virvoittamiseen kuin siirtymiseen perinteisestä mallista räätälöityyn ketterään tekemiseen.

Itseohjautuvuutta

Itseohjautuvuutta ja yhteisöpäätöksentekoa

Toimivassa työympäristössä työntekijät ovat sitoutuneita rooleihinsa ja projekteihinsa. Itseohjautuvuus on avaintekijä toimiviin työtapoihin ja ketteriin malleihin. Codentolla käytössä oleva Sosiokratia 3.0 hajauttaa päätöksentekoa harvojen käsistä koko organisaatiolle ja tuo työntekijät mukaan yhteisten asioiden päätöksentekoon.

Fasilitoidut

Fasilitoidut työpajat ja menetelmäkäsikirjat

Oikeat kehityskohteet ja arvoa tuottavat toiminnot sekä todellinen muutos löytyvät taitavasti fasilitoiduissa työpajoissa. Etsitään yhdessä sinun organisaatiosi haasteet ja kehityskohteet ja luodaan tiekartta niiden ratkaisuun ja parantamiseen. Jotta tieto ja opitut asiat eivät jäisi vain yhteen neukkariin, koostamme organisaatiollesi esimerkiksi wikipohjaan työpajoissa luodun menetelmäkäsikirjan.

Visio

Visio ja käyttäjäkokemus tuotteellesi

Kun rakennat uutta palvelua, sovellusta tai tuotetta, autamme sinua vision kiteyttämisessä ja kohderyhmän tarpeiden ja toiveiden selvittämisessä. Mitä kannattaa tehdä nyt, mitä myöhemmin ja mitä voi jättää pois? Mitä käyttäjät odottavat palvelulta, minkälainen käyttöliittymän tulisi olla, miten luodaan paras mahdollinen käyttäjäkokemus?

 

Ota yhteyttä