Digitaalinen

Digitaalinen muutos haltuun

Autamme sinua purkamaan organisaatiosi ja liiketoimintasi prosessien pullonkaulat toimivalla it- ja järjestelmäarkkitehtuurilla ja vastaamme kanssasi digitaalisuuden heittämään haasteeseen. Rakennamme kanssasi toimivan arkkitehtuurin, joka mahdollistaa ketterät toimintatavat, hallitun muutoksen sekä tarttumisen liiketoiminnan tulevaisuuden mahdollisuuksiin.

Apua

Apua it- ja järjestelmäarkkitehtuurien rakentamiseen

Järjestelmien ollessa elinkaarensa päässä tai uusia hankintoja ja strategisia järjestelmävalintoja tehdessä ulkopuolinen näkemys auttaa tekemään juuri oikeat ratkaisut.
Codenton kokeneet arkkitehtuurikonsultit ovat tukenasi kun rakennat uusia järjestelmäkokonaisuuksia tai uusit jo olemassa olevaa arkkitehtuuria. Autamme sinua löytämään pitkän matkan kestävät vaihtoehdot lyhyiden oikoreittien sijaan.

Selkeä

Selkeä tilannekuva auditoinnilla

Kun tarvitset ulkopuolista näkemystä järjestelmäkokonaisuutesi tai ohjelmistokehityksesi tilasta, Codenton konsultit käyvät läpi tarpeesi mukaan arkkitehtuurisi ja järjestelmän koodin tason sekä arvioivat työtapasi toimivuuden Technical Due Diligence -auditoinnissa. Saat selkeän tilannekuvan sekä käytännöllisiä muutos- ja parannusehdotuksia, joilla edetä kohti järjestelmien ja työtapojen parantamista.

Leaniä

Järjestelmät tukemaan ketterää tekemistä

Onko tiimisi modernin ketterä, mutta järjestelmäsi kunnioittavat perinteitä? Arkkitehtuurin käännekohdat nousevat usein uuteen suuntaan kehittyneistä liiketoiminnan tarpeista, muuttuneesta toimintaympäristöstä tai markkinatilanteesta alan teknisissä ratkaisuissa. Codenton konsultit auttavat sovittamaan ristiriitaisetkin vaatimukset ja löytämään parhaiten kaikkia palvelevat ratkaisut.

Elinkaarikustannukset

Elinkaarikustannukset hallintaan

Autamme sinua ymmärtämään erilaisten ratkaisujen kustannusvaikutukset koko elinkaarella ja optimoimaan juuri sinun organisaatiosi tilanteeseen parhaiten sopivan kokonaisuuden. Tuemme sinua ylläpidossa ja huolehdimme järjestelmäratkaisusi kehityksestä myös tulevaisuudessa.

Ota yhteyttä