Codentossa on aina tilaa mukaville ja osaaville tyypeille. Jos olet kiinnostunut avoimesta lähdekoodista, avoimesta tiedosta, avoimesta yrityskulttuurista ja uusimmista teknologioista, sovit taatusti joukkoomme.

Miksi Codentolle?

Codenton yrityskulttuuria leimaa järkevästi tekeminen, älyllinen uteliaisuus ja rento, mutta ammattimainen ote tekemiseen. Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi ja siihen, millaisiin projekteihin osallistut. Jos asiakas ei erityisesti muuta vaadi, niin töitä saat tehdä etänä, päättää itse työajat sekä valita mielekkäimmät työkalut projektiisi. Monet codentolaiset ovat innolla mukana kansalaisaktivismissa, politiikassa ja erilaisissa järjestöissä. Meillä omaa persoonaa ei tarvitse erottaa työstä – Codento tukee työntekijöidensä harrastuksia. Pidämme muutenkin työelämän ja vapaa-ajan tasapainossa.

REKRY

Toimisto Fennia-korttelissa – tai vaikkapa Gironassa

Toimistomme sijaitsee Helsingissä aivan Helsingin yliopiston metroaseman yläpuolella ja Rautatientorin vieressä, loistavien kulkuyhteyksien ja lounaspaikkojen äärellä. Codentolla pääset myös osallistumaan erilaisiin tapahtumiin ja konferensseihin eri puolilla maailmaa. Meillä on myös mahdollista kokeilla työskentelyä etänä ulkomailta, jos tilanteesi sitä vaatii ja asiakasprojektit sen sallivat.

Tule rakentamaan sosiokratia-kulttuuria kanssamme!

Pääset myös rakentamaan kanssamme teal-toimintatapaa. Toimimme sosiokratia 3.0 (S3) toimintatavan mukaan, jossa kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet päästä vaikuttamaan Codenton asioihin. Blogistamme löytyy kirjoituksia S3:sta ja miten se meillä toimii. Sinulla on siis loistava mahdollisuus päästä antamaan oma kädenjälkesi siihen, mihin suuntaan Codento kehittyy.

Työsuhde-edut

Työntekijänä olet meille tärkeä

Hupitiimi huolehtii codentolaisten hyvinvoinnista järjestämällä vähintään kerran kuukaudessa erilaisia tempauksia ja tapahtumia. Olemme käyneet mm. kiipeilemässä, dreijaamassa ja escape roomissa ja käymme porukalla kerran kuukaudessa pelaamassa biitsiä. Joka viikko vietämme myös toimisto-torstaita, joka alkaa viikkiksen merkeissä pienen purtavan kera. Lisäksi käymme kuukausittain yhdessä aamiaisella toimiston ulkopuolella. Kannustamme myös codentolaisia osallistumaan erilaisiin tilaisuuksiin ja kehittämään itseään. Tarjoamme sinulle mm. seuraavat edut:

Valitsemasi työvälineet

Hupipiirin hupijutut

Sosiokratia

Laaja työterveydenhuolto

Matkavakuutus

Konferenssimatkat

Kuukausittainen aamiainen

Lounassetelit

Virikesetelit

Sairaan lapsen kotihoitopalvelu

Puhelinetu

Vapaat ja joustot

Kaupunkipyörä käyttöösi

Hieronnat puoleen hintaan

Työmatkaetu

Rekryprosessimme

Rekryprosessimme kulkee seuraavasti:

 

  1. Hae tiettyä työtehtävää tai jätä avoin hakemus
  2. Rekrylounas
  3. Tekninen haastattelu tai fasiliointitehtävä
  4. Päätös

Lähetä hakemus – kutsumme lounaalle hakijat, jotka vaikuttavat meille sopivilta