HELSINKI

TÄYSIPÄIVÄINEN

 

Tule mukaan työyhteisöön, joka haluaa muuttaa maailmaa ja luoda parhainta mahdollista työkulttuuria! Haemme nyt ohjelmistokehittäjiä, joilla on jo hieman työkokemusta ja suurta intohimoa asiakasprojektien toteuttamiseen.

Codenton Cettuna työskentelet innostavassa ja inspiroivassa työyhteisössä, josta hierarkiat on purettu pois! Työsi puitteet luo Sosiokratia 3.0 -päätöksentekomalli – vaikutat aidosti ja itseohjautuvasti omaan työhösi, ja olet mukana päättämässä myös siitä, minkälainen yritys Codento on nyt ja tulevaisuudessa.
Mitä on Sosiokratia 3.0.?

Tuemme kasvuasi ja intohimojasi, ja pyrimme löytämään jokaiselle mielekkään paikan niin asiakasprojekteissa kuin omassa organisaatiossamme. Uutena työkaverina toivomme sinulta tiimityön taitoja sekä hyvää yhteishenkeä. Uskallat kertoa oman mielipiteesi, mutta osaat myös hyväksyä erilaisia näkemyksiä ja tapoja toimia osana tiimiä.

Projekteissa ratkot julkishallinnon- ja yritysasiakkaidemme monipuolisia ja mielenkiintoisia haasteita, parannat olemassa olevaa sekä luot uusia ratkaisuja. Matkalla opit jatkuvasti uutta kiinnostuksesi mukaan. Osaamisesi ja ohjelmointikielten suhteen olemme kaikkiruokaisia, sillä projekteja on tarjolla monipuolisesti niin frontin kuin backendinkin puolelta.

Codenton Cettuna pärjäät varmasti, jos sinulla on osaamista seuraavista:
Muutaman vuoden työkokemusta ohjelmistokehitysprojekteista
Vähintään kahta teknologiaa seuraavista: React, Vue, Python, Django, Java, Spring, AWS, Node.js.

Kuulisimme mielellämme myös muista osaamisistasi – ja mikäli koet, että muotti ei ihan osunut sinuun, olisimme myös innokkaita ja uteliaita kuulemaan, mitä meille tarjoaisit! Katso lisää avoimen hakemuksen lähettämisestä.

Mutkattoman työnteon takaamiseksi tarjoamme vastavuoroisesti sinulle:

  • Kilpailukykyisen palkan
  • Mielekkäät ja osaamistasi vastaavat projektit
  • Työyhteisön, joka välittää ja tukee sinua työssäsi
  • Valitsemasi työvälineet
  • Koulutukset
  • Toimiston Helsingin keskustassa
  • Lounas-, liikunta- ja työmatkaedut
  • Virkistystoimintaa, muun muassa beach volley, jooga, pilates, hupioluet ja yhteiset aamiaiset – tule mukaan ja ehdota kivaa toimintaa!

Lue lisää eduistamme. 

Kysyttävää avoimesta työpaikasta?
Pirauta tai mailaa rekry-vastaavallemme Marikalle ja buukkaa itsellesi ilmainen lounas!
Puh.+358 45 6611 919, marika.lecklin@codento.com.

HAE PAIKKAA